Residentie - Concept


De residentie Maison Blanche telt 9 appartementen tussen de 80 en 140 M2 en 8 parkeerplaatsen in het parkingcomplex naast de lift.

Er werd geopteerd voor ruime wooneenheden die voldoen aan de hedendaagse vraag naar voldoende buitenruimte. Mede daarom worden mooie balkons voorzien aan de leefruimtes.

Het project Maison Blanche wordt gebouwd met kwalitatieve materialen. Daarom is gekozen voor een witte façade. Hetzelfde verhaal geldt voor de balkonelemenen: de achitectonische betonelementen worden voorzien in een witte kleur om het geheel een strakke en frisse indruk te geven.

Er worden transparante glazen balustrades voorzien op de balkons:

  • Voor iedere wooneenheid is 1 parkeerplaats voorzien in de ondergrondse parkeergarage.
  • Deze nieuwe residentie is ontworpen in een 'nieuwe' waardevolle architectuur, eigen aan de huidige bouwmethode en diverse technische voorschriften en wetgevingen en geïntegreerd in zijn groene omgeving.
  • Het project Maison Blanche heeft zijn eigen handtekening en is een klassevol gebouw met volwaardige en tijdloze gevelmaterialen.

De nieuwe residentie kent een gelijkvloers en 2 verdiepingen. Het gelijkvloers wordt voorzien van 1 zeer ruime wooneenheid met 2 slaapkamers. Op de 1ste en 2de verdieping worden telkens 4 wooneenheden voorzien: telkens 2 appartementen met 2 slaapkamers en 2 appartementen met 1 slaapkamer.

Residentie Maison Blanche is een creatie van het architectenbureau Frédéric Domicent sprl.